בית בקיבוץ 1 Toggle

בקיבוץ משמר השרון במסגרת “פינוי בינוי” נבנה הבית של אלעד וחגית.

הבית הוא החלק הדרומי של דו משפחתי, ממוקם על מגרש של 350 מ”ר, כשסביב עדיין נשארו הבתים הישנים של הקיבוץ הותיק. שביל הגישה עובר מדרום לבית וממערב הוא גובל בשצ”פ קטן, ואחריו כביש חדש שנסלל בין האיזור הותיק לשכונה החדשה של הקיבוץ.

חגית ואלעד ביקשו בית פשוט, חמים, ופונקציונלי. קומת קרקע שתכיל את הפונקציות הציבוריות ואת חדרי הילדים וקומה א שהיא ממלכת ההורים.

2011-11-30-09.45.19_thumb1

2012-01-16-11.31.44_thumb3

2012-01-04-09.18.11_thumb4

2012-01-16-11.31.32_thumb2

תמונות מתהליך הבנייה

se_thumb1

south_thumb1

sw_thumb2

plan-grnd-floor-from-sketchup-2_thum

קצת הדמיות

batim-page-livne_thumb2

Image_26_thumb1

חזית קידמית ודלת כניסה

Image_1_thumb2

Image_6_thumb2Image_7_thumb2

Image_10_thumb3

מטבח ופינת אוכל

Image_8_thumb2

Image_9_thumb2

סלון

Image_19_thumb22013-01-04-11.07.13_thumb4

מדרגות

Image_13_thumb2

Image_12_thumb3

חדר רחצה ילדים

Image_23_thumb1

חדר רחצה הורים

שירותי אורחים

Image_21_thumb1

Image_22_thumb1

חדר שינה הורים

Image_17_thumb2

חדר שינה ילדים

Image_28_thumb3

Image_29_thumb1

חזית אחורית

ShutDown